Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd Γύρος εργοστασίων

Κίνα Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ομάδα Tianshen τριών βάσεων κατασκευής που βρίσκονται είναι κύρια στη Σαγκάη και την επαρχία Zhejiang στην Κίνα.

   

  Co. χαλκού Tianshen Zhejiang, ΕΠΕ που ιδρύεται το 1998, και που βρίσκεται στο πάρκο βιομηχανίας Tiantai, με μια έκταση 66.600 τετρ.μέτρων που περιλαμβάνει 50000m2 των εκσυγχρονισμένων εγκαταστάσεων. Με την εφαρμογή των διαδικασιών παραγωγής όπως ο φούρνος επαγωγής συχνότητας ισχύος, ο μέσος φούρνος συχνότητας, η οριζόντια συνεχής ρίψη, η ημισυνεχής ρίψη, η εξώθηση, κ.λπ. παράγουμε τα υψηλής ποιότητας πλινθώματα ορείχαλκου (χαλκός), τα φιλικά προς το περιβάλλον αμόλυβδα πλινθώματα ορείχαλκου (χαλκός), τις ράβδους ορείχαλκου (χαλκός) κ.λπ., τα οποία χρησιμοποιούνται στην υγειονομική βιομηχανία εμπορευμάτων. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής της φθάνει σε 30.000 τόνους. Με την ανάπτυξη των ετών, η επιχείρηση έχει γίνει στρατηγικοί προμηθευτές συνεργασίας για τα διεθνή και εσωτερικά υγειονομικά εμπορεύματα, τις βαλβίδες, τα υδρόμετρα και άλλου γνωστού εμπορικού σήματος βιομηχανίας.

   

  Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Co. υλικών κραμάτων Zhonghan Zhejiang, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2002, εξειδικευμένο στην κατασκευή των διάφορων ρίψεων ορείχαλκου και χαλκού για τη βαλβίδα, υδρόμετρο, ρουλεμάν, ηλεκτρικές βιομηχανίες. Εξοπλισμένη με την προηγμένη πλήρη διαδικασία συμπεριλαμβανομένης της ρίψης βαρύτητας της Ιταλίας IMR, ρίψη άμμου της Ιαπωνίας η αυτόματη, καυτό σφυρηλατημένο κομμάτι, η επιχείρηση είναι σε θέση στα διάφορα προϊόντα ορείχαλκου και χαλκού provid με μια ετήσια παραγωγή 5000 τόνων στη βαλβίδα, υδρόμετρο, υγειονομική βιομηχανία συναρμολογήσεων. Προκειμένου να βελτιωθούν countinusely η ποιότητα των προϊόντων και η αποτελεσματικότητα διαδικασίας, η επιχείρηση συνεχίζει στους ακριβείς εξοπλισμούς CNC, τόρνος, μεταφορά από την Ιαπωνία, την Ταϊβάν και την Κορέα. Το Zhonghan έχει γίνει σημαντικός στρατηγικός συνεργάτης cOem σε πολλές διάσημες μαρκαρισμένες επιχειρήσεις για τις βαλβίδες και τα υδρόμετρα σε όλο τον κόσμο.

   

  Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Η Co. ομάδας χαλκού της Σαγκάη Tianshen, ΕΠΕ βρίσκεται στην περιοχή Songjiang με ένα εργαστήριο και την αποθήκη εμπορευμάτων 8000 τετρ.μέτρων Είναι εξοπλισμένο με την πολύτιμη spliting μηχανή 4 (1600mm/600mm/450mm/305mm) για να χειριστεί τις διάφορες λουρίδες χαλκού φωσφόρου κασσίτερου ορείχαλκου χαλκού με το διαφορετικά πλάτος και το πάχος στο αυτοκίνητο, στρατιωτικός, την ηλεκτρονική, ηλεκτρικός, τις Οικοδομικές Βιομηχανίες κ.λπ.,

   

  Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • OEM / ODM

  Η ομάδα Tianshen είναι καλά εξοπλισμένη με τις σύγχρονες συσκευές και το επαγγελματικό προσωπικό για να παρέχει την πλήρη υπηρεσία των προϊόντων cOem και ODM. Από την υιοθέτηση των πολλαπλάσιων τρόπων της διαδικασίας παραγωγής από τη ρίψη βαρύτητας, ρίψη άμμου στο καυτό σφυρηλατημένο κομμάτι, Tianshen είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις διάφορες ανάγκες και τις απαιτήσεις για τα προϊόντα. Επίσης, με την περιεκτική διαδικασία κατασκευής από την πρώτη ύλη στα τελειωμένα μέρη, Tianshenis που αφιερώνεται ολόκληρο στον έλεγχο διεργασίας και τις συνεχείς βελτιώσεις.

   

   

   

 • Ε & Α

  Η ομάδα Tianshen έχει την οργάνωση μια ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής τεχνολογίας για να αναπτύξει τις δυνατότητες Ε&Α. Στηργμένος στα ταλέντα, και το πλεονέκτημα των πόρων αγοράς, η επιχείρηση έχει λάβει τα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την ανάπτυξη της «ευνοϊκής για το περιβάλλον αμόλυβδης κατηγορίας Α πλινθωμάτων χαλκού για τα υγειονομικά εμπορεύματα» και των «πλινθωμάτων χαλκού για τη ρίψη βαρύτητας και τη διαδικασία ρίψης της». Τα νέα πλινθώματα χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες νερού που εστιάζουν νερού.

   

  Εκτός αυτού, η ομάδα μηχανικών είναι επαγγελματική για να σχεδιάσει και να αναπτύξει τα ολοκληρωμένα μέρη για τις διάφορες βαλβίδες και τα υδρόμετρα βασισμένα στις απαιτήσεις των πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd

Τηλ.:: 86-21-63522470-110

Φαξ: 86-21-63521617

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)